Volg de titelkandidaten (9)

Een voorbeschouwing per finale, iedere dag één. Zo kruipen we langzaam richting de apotheose op 22 juni.

We zijn alweer toe aan de tweede wedstrijd en dat betekent dat we de beste B-aspiranten van Nederland in actie gaan zien. De teams die de finale hebben gehaald komen uit Nijeveen en Bennekom en heten DOS’46 B1 en DVO/Accountor B1.

Twee ploegen die dit seizoen oppermachtig waren in hun competities, DOS’46 heeft zelfs alle wedstrijden gewonnen dit seizoen. DVO/Accountor B1 verloor slechts één wedstrijd van laagvlieger Wageningen en dus wordt dit een interessante strijd om de titel.

De play-offs verliepen voor beide ploegen ook zonder tegenslag, DOS’46 schakelde gemakkelijk PKC/SWKGroep B1 uit met 22-13 en DVO/Accountor B1 won met 17-11 toch eenvoudiger dan verwacht van KZ/Thermo4U B1. Datzelfde KZ/Thermo4U B1 werd in de zaal nog kampioen van Nederland door DOS’46 B1 met 29-26 te verslaan.

Op het veld haalt DOS’46 dus weer de finale, maar ditmaal tegen DVO/Accountor en het belooft een hele spannende wedstrijd te worden. Wie mag zich uiteindelijk kronen tot kampioen van Nederland en haalt daarmee een mooie beloning binnen voor een goed seizoen?

Datum en tijd
22 juni 2019 om 14:00 uur

Scheidsrechter
Riejander Deen

Balsponsor
Aluminiumopmaat.nl

Korfsponsor
Riezebos online en offline Promotie

Tickets zijn overigens nog steeds met voordeel te koop, tot en met 21 juni. Bestel ze snel!

2 antwoorden
 1. Henk
  Henk zegt:

  Is dit een voorbeschouwing of een opsomming van wat simpele feiten.
  Kom aan, een beetje energie erin steken mag ook wel hoor!
  Hoop dat er zaterdag wat meer inhoud is!

  Beantwoorden
  • Webmaster NK veldkorfbal
   Webmaster NK veldkorfbal zegt:

   Dag Henk, het zijn ook wat feiten op een rij. We proberen ook het niet-korfballend publiek te betrekken, dan hebben diepgaande analyses niet zoveel zin. Dan is https://www.korfbal.nl/ een betere plaats om te lezen. Maar leuk dat je zaterdag komt of kijkt!

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *