Masterclass van TeamNL en bondscoach Wim Scholtmeijer

Tijdens het NK veldkorfbal in De Lier kun je niet alleen genieten van de vier finales, maar ook meedoen aan de masterclass van TeamNL, samen met Wim Scholtmeijer. De masterclass bestaat uit twee clinics die de bondscoach geeft en de uitleg daarbij aan geïnteresseerde trainers die hier iets van willen opsteken.

De eerste clinic is van 11.00 uur tot 12.00 uur en wordt gegeven voor D en E-jeugd op kleine palen. Aansluitend kan de finale voor C-jeugd bekeken worden vanaf de tribunes in het stadion. De kosten voor een ticket zijn in de voorverkoop € 5,00 (tot en met vrijdag 14 juni), daarna kost een ticket € 7,00 of aan de kassa op de dag zelf € 8,00. De administratiekosten én gehele dag toegang tot het terrein zitten hier bij in.

De tweede clinic is van 13.00 uur tot 14.00 uur en wordt gegeven voor A, B, C, D en E-jeugd op grote en kleine palen. Vooraf kan de finale voor C-jeugd bekeken worden en aansluitend aan de clinics de finale van de B-jeugd vanaf de tribunes in het stadion. De kosten voor een ticket zijn in de voorverkoop (tot en met vrijdag 14 juni) € 5,00 (tot en met 15 jaar) en € 7,00 (vanaf 16 jaar), daarna kost een ticket € 7,00 (tot en met 15 jaar) en € 9,00 (vanaf 16 jaar) of aan de kassa op de dag zelf € 8,00 (tot en met 15 jaar) en €10,00 (vanaf 16 jaar). De administratiekosten én gehele dag toegang tot het terrein zitten hier bij in.

Trainers en coaches van jeugdteams zijn welkom om mee te kijken. De bondscoach zal voor iedereen uitleggen wat de oefeningen zijn en waarom ze belangrijk zijn. Ideaal om toe te passen in je eigen trainingen. Als trainer hoef je alleen een ticket voor het NK veldkorfbal te kopen, geen speciaal clinic kaartje.

Ben je vrijwilliger op het NK veldkorfbal en wil je ook meedoen aan de masterclass? Dat kan uiteraard! Koop dan een ticket via de link hieronder.

Foto: Jasper Vierbergen, korfbalfoto.nl

1. Fam . Van Ede
    Fam . Van Ede zegt:

Goede avond,

Ik wil graag onze twee dochters aanmelden voor de clinics. Weet niet precies waar ik dit kan doen. Heb inmiddels al wel kaarten besteld. Maar ze willen van 13.00 uur tot 14.00 uur. 1 dochter speelt in de C en de andere in de D.

Hartelijke groet,
    Daniëlle van Ede

Beantwoorden
    • Webmaster NK veldkorfbal
      Webmaster NK veldkorfbal zegt:

We hebben nog 1 plek over om 13.00 uur (A/B/C/D) en 4 plekjes voor 11.00 uur (D/E). Deze zijn te bestellen via https://nkveldkorfbal.nl/tickets. Kies voor de optie “REGULAR ticket NK veldkorfbal + CLINIC A, B, C en D om 13.00 uur” of “REGULAR ticket NK veldkorfbal + CLINIC D en E om 11.00 uur”.

Daarna kunt u de gegevens van de kinderen invullen en de tickets afrekenen. De namen van de kinderen komen vervolgens op een lijst met clinicdeelnemers. Het ticket geeft tevens toegang tot het terrein en de wedstrijden voor de gehele dag.

Beantwoorden